Skip to content

Pra-hari raya (bah 2) Ucapan Selamat Hari Raya dari Blinkers

Assalammualaikum Blinkers!

(nyorok-nyorok)
Bulan raya tahun ini, abang Fazla ada umumkan kepada para Blinkers yang terawal ‘Siapa mahu ucap selamat kepada penulis Blink!’
Ganjarannya adalah, post mereka akan dinaikan dalam blog BlinkBlink ini (special weh!).

Kemudian …

ABANG FAZLA hilang! Waaaa! (T____T)

Mohon ampun, ada juga perasan Blinkers bertanya siapa yang sempat diambil post ucap selamat mereka. Sebenarnya semua yang berjaya Print Screen sudah di masukan dalam blog ini, cuma terlewat tekan ‘Publish’ sahaja… (^___^)v

BLINKERS : Apa-apa sahajalah, terlewat tekan sampai sebulan? (membeliakkan biji mata)

Memandangkan hari raya pun sudah habis…puasa sunat Syawal sudah berzaman tamat, tidaklah hamba mahu menanti hingga ke Hari Raya Haji pula kan (nanti ada pula penulis Blink dikorbankan dek Blinkers wuuu)

Jadi tanpa berlengah lagi inilah barisan Blinkers yang berjaya diambil print screenย tamat tempoh pada 12 malam tarikh berkenaan.

Blinkers Mimi Syahirah!
(Wuut Wuut orang minta tulis pendek sahaja, dia kasi baik punya karangan UPSR hehehe. Terbaik!)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.41.42 AM Screen Shot 2014-07-27 at 12.42.10 AM Screen Shot 2014-07-27 at 12.42.36 AM

Blinkers Nurul Farhanah!
(a.k.a Zombie Blink, eh! Zombie pun mahu beraya daa?)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.42.56 AM

 

 

Blinkers Fawaz Dalila!
(Ringkas sahaja pantunnya (nama betulkan?)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.43.11 AM

 

Blinkers Nor Darina!
(Pantun mengenai makan! Saya lapar! hehehe)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.43.25 AM

 

Blinkers Nayli Izzati
(Pandai berpantun semua warga Blinkers! Boleh lawan pantun lepas ini hehehe)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.43.41 AM

 

Blinkersย Hebatallah Kamaluddin!
(Baik! baik abang Fazla mengaku tidak dapat mengeja dengan baik nama ini T___T . Sekarang saya pula perlu minta maaf kerana tidak dapat mengeja dengan baik nama Blinkers yang cantik ini. Update : sudah baiki hehehe)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.43.53 AM

 

 

Blinkers Nurhazimah!
(Orang yang tidak asing lagi dalam FB abang Fazla dan penulis Blink yang lain! Ucap selamat kepada identiti Hero Blink (habislah pecah rahsia kami huhuhu)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.44.07 AM

 

Blinkers Qurratu Ain!
(Geng Blinkers HangOut tahun ini, terima kasih Qurratu, biskutnya sudah habis..wuu)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.44.20 AM

 

Blinkers Yuyu Sri Bangsar!
(Apakah itu ‘menjadi WN’? Watak Novel? hehehe lucu banget kamu ahhh….tiada salahnya kami gembira terima kasih!!!)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.44.48 AM

 

Blinkers Alya Nurjannah
(Dia punya versi ALAMAK sampai tahap ALADIK, jika kami tidak tampal dengan tart nenas, mahu sampai Hari raya Haji menjadi ALACUCU ALACICIT! kihkihkih)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.45.04 AM

 

Blinkers Engku Muhammad!
(Abang Fazla suka Blinkers ini, antara Blinkers lelaki ganas yang menyokong buku-buku Blink Book! Arigato!!!)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.45.13 AM

 

Blinkers Fatin Syazwani!
(Kosong-kosong ya! angpau pun kasi sampul sahaja ๐Ÿ˜‰ )

Screen Shot 2014-07-27 at 12.45.26 AM

 

Blinkers Alia Natasha!
(Amboi puji abang Aman Wan sahaja ya! delete post nanti! hahaha ๐Ÿ˜‰ Pantun panjang yang berjela, suka! )

Screen Shot 2014-07-27 at 12.45.49 AM Screen Shot 2014-07-27 at 12.46.01 AM

 

Blinkers Amirah Mira!
(Ehem…terima kasih! tak berani cakap banyak sebab dia sudah ‘tertendang,terterajang ‘ garang! hehehe)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.46.12 AM

 

Blinkers Aisyah Shahrin!
(Ok penulis Blink yang BANYAK ROYALTI Azanil Fitri sila pos duit angpau heheheย )

Screen Shot 2014-07-27 at 12.46.30 AM

 

Blinkers Syahidatul!
(Dimaafkan, kami juga mohon maaf atas apa jua kesilapan yang pernah kami lakukan T__T ..macam lewat post blog ini huhuhu)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.46.42 AM

 

Blinkers Nur Sabrina!
(Siapa Blinkers yang datang bertandang rumah Nur Sabrina? keganasan hehehe)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.46.54 AM

Blinkers Adam
(Seorang lagi Blinkers Lelaki yang abang Fazla suka! Terima kasih sokong Blink Book dan uarkan kempen ini!)

 

Screen Shot 2014-07-27 at 12.47.26 AM

Blinkers Laila Sri Bangsar!
(Amboi! diva you! Akak kami pun minta maaf! Huhuhu)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.47.38 AM

 

Blinkers Delaila Delyana!
(Ohoii Purple Riding Hood! I Like! Terima kasih Delaila sokong kempen hijau kami hehehe)

Screen Shot 2014-07-27 at 12.48.43 AM

 

Wah! baru sekejap sahaja buka peluang sudah begini ramai yang menghantar. Ketar jari menaip. Apa pun terima kasih dan Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin buat semua (ok fined! post ini memang super delayed T___T , jadi abaikan sahaja ucap salam, tapi ambil yang bahagian mohon maaf ya!)

Sampai di sini dahulu, abang Fazla bayar ‘hutang’

Holla!

Aja Fazla adalah 2 individu yang bergabung tenaga dalam satu nama.

Be Sociable, Share!
Published inAja Fazla

23 Comments

    • Aja Fazla Aja Fazla

      Hebatallah, memang sudah jangka saudarilah orangnya, cuma tiba-tiba khuathir salah eja nama hehehe. (cover!)

      Maaf ya lewat naikan post ini ๐Ÿ˜€

  1. Delaila Delyana Delaila Delyana

    Delyna.. huhuhu, happynya! Yeay!

    • Aja Fazla Aja Fazla

      Hihihi…maaf ya lambat naikan ๐Ÿ™‚

    • Aja Fazla Aja Fazla

      @Engku Muhammad Afiq, ada sokongan begini, insyaALLAH abang Fazla buat lagi! Wuhuu..terima kasih! ๐Ÿ™‚

  2. Yuyu Yuyu

    Wahhh! Saya watak novel lah abang,bukan Blinkers >,< By the way,saya seorang saja watak novel yang tuliskah? :3

    • Aja Fazla Aja Fazla

      Ada seorang lagi Laila ๐Ÿ˜‰

  3. Yayyy! Akhirnyaaa, keluar juga. Selepas berjanggut saya tunggu. Alamak! Soalan UPSR Bocor pula! Kena buat balik raya haji nanti. Hahahaha

    • Aja Fazla Aja Fazla

      “Mimi berjanggut?”, ini satu penemuan hebat tahap 5 Sains. Cepat pergi daftar ke Majlis Sains Negara! Kikikiki

      Ya Ampun!

      • Amboiii , perli lagi tuu . Hahahahaha . Sebagai balasannya, buatkan Mimi beberapa cupcake mix flavour ataupun mini pavlova . Sekarang! Hahahaha , kidding

        • Aja Fazla Aja Fazla

          Wah! sudah naikan dalam blog pun kena ugut lagi? hehehe :3

  4. Ultraman Garang :3 @ Nurin Amirah Ultraman Garang :3 @ Nurin Amirah

    Wuuu.. Abang Fazla jangan terover risau ya. Saya hanya tertendang atau terteranjang raksasa sahaja. Yelah, I’m Ultraman! Garang? Garang macam Kak Aja tidak? :3 :p

    • Aja Fazla Aja Fazla

      Macam Nurin sahaja pun orang sudah ketar lutut hehehe. Terima kasih baca dan komen dan sertai kempen ringkas ucap selamat ๐Ÿ™‚

      • Ultraman Garang :3 @ Nurin Amirah Ultraman Garang :3 @ Nurin Amirah

        Ketar lutut? Wuu.. Haha. Tapi saya lemah. Lemah bila tengok rambut abang Fazla. :p
        Sama sama. Yang tidak berapa ikhlas daripada saya. ;p
        Gurau

        • Aja Fazla Aja Fazla

          Rambut sudah kena tebang sekarang ๐Ÿ™

  5. Akhirnya keluar pun! Hoho, popularlah saya selepas ini :3 *perahsantan*

    Harap Abang Kerinting sudah sedia maklum, saya budak terlebih perahsantan ๐Ÿ˜›

    • Aja Fazla Aja Fazla

      Hahaha…bagus, budak perahsantan berguna ketika hari raya! Hehehe

    • Bukankah santan sudah diperah , Hazimah? Berapa ribu kali mahu perah?

  6. to kak ain;assalamualaikum kak ain .Nama saya hidayatul husna saya peminat setia no1 kak ain.saya ingin buat ucapan iaitu;moga kak ain sihat di sampin keluarga dan SELAMAT HARI RAYA!!!

Leave a Reply